För många år sedan, när min tonåring var bebis så hade jag en blogg. Åh vad jag tyckte att det var roligt att blogga. Men med åren så slutande jag blogga och jag har inte direkt saknat det förrän för något år sedan.

Mitt liv har förändrats väldigt mycket de senaste åren och jag har på bara ett fåtal, ca 5 år gått från att ha varit en person som inte brydde mig särskilt mycket om natur och friluftsliv till att jag numera tillbringar så mycket tid jag kan utomhus och då allra helst där det finns höga berg, vatten eller en lägereld. Jag utbildar mig just nu till naturguide och återhämtningsterapeut. Det är två olika utbildningar men jag tycker att kombinationen är fantastisk.

Så nu startar jag en hemsida men en blogg igen. Jag vill dela med mig att allt det fantastiska friluftslivet har att erbjuda. Välkommen!